Za radovedne starše

Naročilo, plačilo, dostava ...

Ali se moram za nakup prijaviti?

Ne, za nakup prijava ni potrebna.

Kakšne oblike plačil sprejemate?

Naročene izdelke lahko plačate po povzetju (v času karantene zaradi koronavirusa pošiljanje po povzetju ni omogočeno) ali po predračunu.

Če izberete predračun, vam ga bomo v najkrajšem možnem času poslali na elektronski naslov, ki nam ga boste posredovali ob naročilu. Izdelke bomo poslali, ko bo denar nakazan na naš račun. Priporočamo plačilo po predračunu, saj ta opcija za vas predstavlja manj stroškov.

Kako hitro bo naročilo dostavljeno?

Vsa naročila so oddana v roku enega delovnega dneva po prejemu naročila, če je izdelek na zalogi (OZNAKA: Izdelek je na zalogi in pripravljen, da ga odpošljemo). Izdelki so v dostavi naslednji delovni dan po tem, ko jih oddamo.

V kolikor izdelka ni na zalogi (OZNAKA: Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. Preverite rok dostave na 041 893 640), je predviden rok dobave do štirinajst delovnih dni.

Kako vem, da je izdelek na zalogi?

Vsi izdelki, ki so na voljo v našem skladišču in so dobavljivi v roku 3 delovnih dni, imajo dodano oznako Izdelek je na zalogi in pripravljen, da ga odpošljemo.

Kdaj bom prejel/a izdelek ki ni na zalogi?

Če igrače trenutno ni na zalogi v našem skladišču (OZNAKA: Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. Preverite rok dostave na 041 893 640), je predviden rok dobave do štirinajst delovnih dni.

Moje naročilo je sestavljeno iz igrač, ki so na zalogi in tudi tistih, ki niso. Kdaj bom prejel/a svoje naročilo?

V primeru, da vaše naročilo vsebuje tudi igrače, ki jih ni na zalogi, bomo vaše naročilo odposlali, ko bomo imeli vse naročene artikle.

Kdo dostavlja vaše pakete?

Vse pakete dostavlja kurirska služba Pošte Slovenije, ki je naša pogodbena partnerica.

Dobil sem kupon za znižanje cene izdelka/naročila. Kako ga lahko uveljavim?

Kupone z ugodnostmi lahko uveljavite v vaši košarici. Morebitni popusti bodo obračunani in izpisani v skupni vsoti.

Kje je možno izdelke osebno prevzeti?

Osebni prevzem lahko opravite po dogovoru na naslovu PC Standard, Šaleška cesta 2a, 3320 Velenje. Osebni prevzem je možen za plačila po predračunu, po tem ko je plačilo izvršeno (v času karantene zaradi koronavirusa osebni prevzem ni možen).

Ali so kakšne omejitve glede minimalne vrednosti naročila?

Da, minimalni znesek nakupa mora biti večji od 10 €.

Pri naročanju imam težave. Mi lahko kako pomagate?

Seveda, pokličite nas na našo telefonsko številko 041 893 640 (Primož) ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na info@vlakec.si. Z veseljem vam bomo pomagali.


O otroških lesenih igračah

So lesene igrače varne za igro?

Vse naše igrače in igre izpolnjujejo stroge Evropske zahteve standarda EN 71 - nudimo vam ločeno izjavo o skladnosti za vsak posamezen proizvod.

Igrače prijazne do otrok, kot tudi varnost naših igrač so zagotovljene iz strani ekipe za upravljanje kakovosti in varnosti izdelkov. Vse igrače in igre so dodatno testirane iz strani neodvisnega testnega inštituta. Naše igrače in igre seveda izpolnjujejo tudi zahteve za Evropsko in Slovensko zakonodajo.

Kdo izdeluje igrače, ki jih prodajate?

Naša ponudba vključuje visokokakovostne lesene igrače različnih proizvajalcev iz EU. Izbirate lahko med blagovnimi znamkami od proizvajalcev Goki, Matador, Legler in Scratch. Omenjeno distribuiramo tudi v vrtce, šole in trgovine.

Kako velika je igrača / je primerna starosti otroka / kdo jo izdeluje?

Vsaka igrača na spletni strani ima okence s Podatki o igrači, kjer so zapisane vse osnovne informacije: Priporočena starost otroka, Teža, Velikost (in količina), ter Proizvajalec.


Varovanje zasebnosti

Zakaj potrebujete moje podatke pri nakupu?

Vse podatke, ki jih morate vpisati pri nakupu, potrebujemo za uspešno pripravo in dostavo naročila, oziroma možnosti, da vas kontaktiramo, če pride do zapletov pri naročilu.

Kdo lahko dostopa do mojih osebnih podatkov in podatkov glede naročila?

Do vseh podatkov lahko dostopajo le osebe, s katerimi ste delili vaše podatke za prijavo in pooblaščene osebe v našem podjetju, ki pripravljajo vaše naročilo. Vaših osebnih podatkov nikoli ne dajemo na razpolago tretjim osebam!

Svojih osebnih podatkov ne želim pošiljati preko interneta. Je možna še kakšna druga oblika naročila?

Seveda! Če ne želite naročati preko spleta, lahko nakup opravite preko telefona ali elektronske pošte.

Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.