Vlakec podarja darilce ob vsakem nakupu nad 30 €

Dostava

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Artikli, naročeni na Vlakec.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v skladišču, naslednji delovni dan.

V primeru, da artikla ni na zalogi, vas o dobavnem roku obvestimo.

Našemu logističnemu centru v Velenju posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena. Omogočamo vam tudi prevzemno mesto v Velenju (PC Standard, Šaleška cesta 2a).

Strošek dostave

Tabela stroškov dostave:

Vrednost naročilStrošek dostave  
do 10,00 € 2,00 €
nad 10,00 € 3,00 €

Brezplačna dostava

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine.

Dostava kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, npr. v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Dobavni roki in zaloga

Če imamo artikel na zalogi, bomo le tega odpremili naslednji delovni dan, sicer pa vas o dobavnem roku obvestimo. Status artikla označuje nalepka na artiklu, ki označuje če je artikel na zalogi:

Na zalogi

Če pa igrače trenutno ni na zalogi v našem skladišču, je to navedeno v okencu, ki se nahaja pod opisom igrače. V okencu je tudi navedeno, kdaj je predvidena dostava, če se odločite za nakup igrače.

Ni na zalogi - dostava predvidena 4.12.2015

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Zaradi različnih dobavljivosti izdelkov je naročilo lahko razdeljeno na več pošiljk. Lahko jih odpremimo delno ali vse hkrati. 

Pri želeni delni dobavi, vam bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Strošek dostave za obe pošiljki v tem primeru nosite sami, razen v primeru naročila nad 60 eur, kjer bomo dostavo zaračunali le pri eni pošiljki. Če se naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in manjkajoči artikel bomo odstranili iz naročila.

Za vse dodatne informacije nas pokličite 041 893 640 (Primož) ali pošljite elektronsko sporočilo na info@vlakec.si.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo ali izropano pošiljko najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov artikel. Skupaj z Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo odškodnina rešena v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli na Vlakec.si
Pridružite se naši email listi

Pridobite 5% popust ob vašem naslednjem nakupu.

Bodite obveščeni o najnovejših akcijah in dogodkih.

Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.
Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.