Scratch

Scratch igrače so blagavna znamka iz Belgije. Vse lesene igrače so pod rednim nadzorom, da dosegajo visoka merila kakovosti in varnosti. Vsaka Scratch igrača je večkrat testirana in je tako v skladu z evropskimi in mednarodnimi standardi kakovosti. Od zasnove do proizvodnje, je varnost vedno njihova prioriteta.

Igrače blagovne znamke Scratch so namenjene za določeno starost in spodbujajo razvoj pomembnih sposobnosti, kot so fino motorične sposobnosti, povezovanje, prepoznavanje oblik in barv, hoja, kolesarjenje in še veliko več. Čudoviti dizajni, s ščepcem nostalgije, brezčasno lepoto tradicionalnih materialov in vse to v kombinaciji s pridihom humorja. To je tisto, kar naredi Scratch igrače edinstvene.

Prepričani so v moč lepo pakiranih igrač. Embalaža igrač Scratch ponuja veliko več kot le zaščito vsebino. Prav tako zagotavlja takojšen wow-občutek že na prvi pogled. Njihov mehek in miren dizajn, v kombinaciji z visoko vrednostjo in trpežnega kartona, da stilski pridih. Zahvaljujoč velikim in pisanim slikam in praktičnim ikonam, je takoj jasno, kaj je v embalaži. Scratch igrače so čudovito darilo za posebne priložnosti - zagotavljajo nasmeh na vsak otrokov obraz.

Seznam izdelkov blagovne znamke Scratch

Scratch

Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.