PlanToys

Podjetje PlanToys iz Tajske izdeluje visoko kakovostne lesene igrače in je eden izmed največjih proizvajalcev lesenih igrač. Izdelava temelji na vrednosti trajnostnega igranja. To je način kako otrokom približati naravo, saj bodo tako otroci odrastli z znanjem in vrednotami za spoštovanje in ohranjanje naravnih virov za prihodnje generacije.

PlanToys igrače so varne za dojenčke in otroke. Fantastične lesene igrače so izdelane za zabavo in spodbujajo vse vrste zgodnjih sposobnosti razvoja. PlanToys igrače so narejene z uporabo okolju prijaznih proizvodnih metod, sušenjem lesa kavčukovec brez kemične vsebnosti, lepila so na vodni osnovi, brez strupenih barv in tudi prav vsa embalaža se reciklira.

PlanToys ustvarja inovativne in poučne igrače za vsako stopnjo otrokovega razvoja. Igrače vključujejo premišljene zasnove in starosti primerne izzive za spodbujanje otroške ustvarjalnosti, zdrave socialne interakcije in naravno učenje.

Seznam izdelkov blagovne znamke PlanToys

Plantoys

Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.