Najbolj se veselijo prihajajočih praznikov naši najmlajši, saj je to čaroben čas poln ljubezni, dobrot in seveda daril. Za vas smo pripravili izbor idej, kako v teh praznikih presenetiti naše najmlajše.

Dojenčki

Ti še ne bodo iskali daril pod smrečico, vseeno pa se bodo razveselili mehke plišaste igračke ali ropotuljice s čarobnimi zvoki.

1. Telefon

Zakaj nebi vašega malčka razveselili s pisanim telefonom, s katerim bo lahko v igri poklical svoje prijatelje. Pisani telefon lahko otrok vleče za sabo na vseh svojih dogodivščinah. Tipke na tipkovnici so premične in imitirajo pravi telefon.

Vse to za ceno 31,90 EUR.

2. Plišasta igrača Modri dino (14,5 EUR)

Dinozaver Modri dino je priljubljena igrača pri naših dojenčkih. Mehek in pisan dinozaver bo v trenutku postal otrokov najboljši prijatelj, saj se najraje stiska in crklja. Idealno darilo za otroka.

Modri Dino

Otroci 1-2 leti

1. Lesena sestavljanka

Pisane barve in prikupni motivi, s katerimi se bo vaš malček neznansko zabaval. Lesena sestavljanka je vedno odlično darilo za otroke.

Lesena vstavljanka za najmlajše

Super darilo za samo 9,20 EUR

2. Lesene kocke - konstruktorji

Domišljija pri igri s kockami ne pozna meja! V tem paketu je kar 76 različnih kock, ki omogočajo neskončno zabavo pri sestavljanju in seveda tudi podiranju gradbenih umetnij.

Kocke konstruktorji

Samo za 21,90 EUR

Otroci 3-4 leta

Otroci so se že veliko naučili, še več pa se lahko. Pomagajmo jim pri kodranju njihovih možgančkov. Logične igre, ki so na prvi pogled zelo preproste, pa vendar v realnosti potrebujejo nekaj več časa za izvedbo.

Babuške

Babuške so otroška igrača, ki se prenaša iz roda v rod in nikoli ne gre iz mode! Odlične so za spodbujanje fine motorike in logičnega razmišljanja, s svojimi prikupnimi motivi pa so prava paša za oči v vsaki otroški sobici.

Babuške - Medvedki

Preverite ponudbo od 19,80 EUR dalje.

Človek ne jezi se

Klasična družabna igra, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Človek ne jezi se je odlična igra za krepitev logičnega razmišljanja in povezovanja vzorcev, primerna od 4. leta starosti dalje. 

Človek ne jezi se - Pastelni

Različni modeli igre na voljo od 15,00 EUR.

Otroci 5 in več let

1. 3D Štiri v vrsto

Igra štiri v vrsto je vsem dobro poznana, če pa je to 3D štiri v vrsto, pa dobi igra čisto nove razsežnosti. Zato zahteva več koncentracije in pa taktičnega znanja tekmovalcev, saj se število kombinacij poveča iz horizontale in vertikale še na diagonalo. Odlično darilo za vse družinske člane!

3D štiri v vrsto

Odlično darilo za samo 22,30 EUR

2. Mikado M, L in XL

Od najmanjših (28 cm), pa vse do največjih - 98 cm dolgih palic!

Za to igro potrebujemo veliko koncentracije in spretnosti. Primerna je za igranje tako zunaj kot znotraj, zato je odlična za preživljanje prostega časa za celo družino.

Mikado L

Cena: od 25,90 € (M velikost) do 48,3 € za XL velikost.

Za vas smo pripravili nekaj predlogov, lahko pa v našem Iskalniku daril pobrskate še za ostalimi idejami.