Najbolj se veselijo prihajajočih praznikov naši najmlajši, saj je to čaroben čas poln ljubezni, dobrot in seveda daril. Za vas smo pripravili izbor idej, kako v teh praznikih presenetiti naše najmlajše.

Dojenčki

Ti še ne bodo iskali daril pod smrečico, vseeno pa se bodo razveselili mehke plišaste igračke ali ropotuljice s čarobnimi zvoki.

1. Telefon

Zakaj nebi vašega malčka razveselili s pisanim telefonom, s katerim bo lahko v igri poklical svoje prijatelje. Pisani telefon lahko otrok vleče za sabo na vseh svojih dogodivščinah. Tipke na tipkovnici so premične in imitirajo pravi telefon.

Vse to za ceno 26,30 EUR.

2. Plišasta igrača Modri dino (9,99 EUR)

Dinozaver Modri dino je priljubljena igrača pri naših dojenčkih. Mehek in pisan dinozaver bo v trenutku postal otrokov najboljši prijatelj, saj se najraje stiska in crklja. Idealno darilo za otroka.

Otroci 1-2 leti

1. Lesena sestavljanka

Pisane barve in prikupni motivi, s katerimi se bo vaš malček neznansko zabaval. Lesena sestavljanka je vedno odlično darilo za otroke.

Super darilo za samo 9,10 EUR

2. Grad - lesene kocke

Prelevimo se v pravega viteza in zgradimo svoj grad. Raziščimo svet srednjega veka. 78 kosov in otrokova domišljija = neskončna zabava!

Otroci 3-4 leta

Otroci so se že veliko naučili, še več pa se lahko. Pomagajmo jim pri kodranju njihovih možgančkov. Logične igre, ki so na prvi pogled zelo preproste, pa vendar v realnosti potrebujejo nekaj več časa za izvedbo.

1. Igra z vzorci

Igra z vzorci je lep primer ravno takšne igrače, kjer je treba kroglice razvrstiti glede na postavitev na sliki.

Učenje in zabava za samo 17,30 EUR.

2. Kocke tehnik Ki1 (49,90 EUR)

Številne kocke, kolesa in žebljički bodo navdušili vašega otroka, da bo lahko izdelal avto, tovornjak ali račko. Seveda pa otroška domišljija ne pozna meja!

V kolikor pa osnovni paket ne dovolj, pa so tukaj vedno na voljo še dodatne razširitve.

Otroci 5 in več let

1. 3D Štiri v vrsto

Igra štiri v vrsto je vsem dobro poznana, če pa je to 3D štiri v vrsto, pa dobi igra čisto nove razsežnosti. Zato zahteva več koncentracije in pa taktičnega znanja tekmovalcev, saj se število kombinacij poveča iz horizontale in vertikale še na diagonalo. Odlično darilo za vse družinske člane!

Odlično darilo za samo 17,00 EUR

2. Mikado S, M, L in XL

Od najmanjših (28 cm), pa vse do največjih - 98 cm dolgih palic!

Za to igro potrebujemo veliko koncentracije in spretnosti. Primerna je za igranje tako zunaj kot znotraj, zato je odlična za preživljanje prostega časa za celo družino.

Cena: od 5,70 € (S velikost) do 35,50 € za XL velikost.

Za vas smo pripravili nekaj predlogov, lahko pa v našem Iskalniku daril pobrskate še za ostalimi idejami.