30 dnevna garancija

Povrnemo plačilo - brez vprašanj.

Hitra dostava

Danes naročite, jutri že pri vas doma.

100% varen nakup

Plačilo po predračunu ali po povzetju.

Stojalo za obešanje perila - Pastel

Stojalo za obešanje perila - Pastel

Na tem lesenem stojalu za sušenje perila po končanem pranju enostavno posušite vsa oblačila za punčke, medvedke in njihove prijatelje! To stojalo za sušenje perila, ki ga je enostavno sestaviti in vključuje pet vrvic iz bombažne vrvice na otrokom prijazni višini, je idealna igrača za igranje vlog, s katero posnemate starše pri njihovih gospodinjskih opravilih in na zabaven način navdušite otroke za vsakdanja opravila. Priložena je varnostna palica za trden stoječ položaj. To je odličen gospodinjski predmet za hišo za punčke, ki naredi odličen vizualni vtis z veliko naravnega lesa in svetlimi, mehkimi barvami.
Perilo je suho! Po končani igri lahko stojalo za sušenje oblačil preprosto zložite nazaj in ga shranite na način, ki prihrani prostor. Stojalo za perilo lahko združite z likalno desko iz kompleta Pastel,
Podatki o izdelku
Blagovna znamka Small foot
EAN 4020972124791
Starost 3 +
Teža 1,67 kg
Velikost 49 x 34 x 63 cm
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. Predvidena odprema med 24.08.2024 in 28.08.2024.
36,90 €
Priporočamo
Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.