V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Skupaj: 0,00 €

Ponudba igrač za vrtce, šole, knjižnice in trgovine

Naša ponudba vključuje visokokakovostne didaktične lesene igrače različnih proizvajalcev iz EU. Izbirate lahko med blagovnimi znamkami proizvajalcev Goki, Matador, Legler, Scratch in Plantoys. Omenjene blagovne znamke distribuiramo tudi v vrtce, šole, knjižnice, trgovine in ostale vzgojno-izobraževalne ustanove.

Igrače so inovativne in odločilno pomagajo pri razvoju otrok. Otroke poučujejo na aktiven in zabaven način. Kakovost in varnost sta zelo pomembni, zato vse naše igrače ustrezajo evropskim varnostnim standardom. Preden gredo na tržišče, so igrače preizkušene na večih inštitutih. Vse igrače so visoke kvalitete in so namenjene dolgotrajni uporabi.

Verjamemo, da vsak otrok za svoj razvoj potrebuje dobre igrače, ki niso same sebi namen in jih bodo z veseljem uporabljali. Kvalitetne igrače lahko uporabljajo tudi otroci v vaših vrtcih, šolah, knjižnicah in ostalih vzgojno-izobraževalnih ustanovah.

Pokličete na telefonsko številko 041 893 640 (Primož) ali pa nam pišite na e-naslov primoz@vlakec.si. Prepričajte se o kvaliteti igrač in si oglejte vzorce, zato si rezervirajte termin za sestanek pri vas. Nudimo vam tudi posebne pogoje in ugodnosti pri nakupu. 

 

Poleg ponudbe na spletni strani si lahko celoten izbor igrač ogledate in naročite tudi iz katalogov.

Seznam katalogov

Prijavi se & pridobi 5% popust!
bodi obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih