30 dnevna garancija

Povrnemo plačilo - brez vprašanj.

Hitra dostava

Danes naročite, jutri že pri vas doma.

100% varen nakup

Plačilo po predračunu ali po povzetju.

Igrače za enoletnike in dvoletnike

Ko otrok dopolni prvo leto, naš dojenček postane radovedni malček. V tem obdobju intenzivno raziskuje svet okoli sebe; odkriva različne oblike, preizkuša “kaj se zgodi?” situacije, ugotavlja kako se predmeti gibljejo in spreminjajo.
Starši smo otrokom največji vzorniki, zato nas otroci z največjim veseljem tudi posnemajo. Da bo igra ob posnemanju in igranju vlog varna, poskrbimo s primernimi igračami. Enostaven telefon s pisanimi tipkami in povečevalnim steklom namesto ekrana, fotoaparat s kaleidoskopom namesto leče, metla za male gospodinje ali lopata za pridne vrtnarje bodo velika zabava za naše malčke, hkrati pa jih s tem vključimo v naše delo in s tem poskrbimo tudi za učenje. Še bolj zabavno pa je lahko premikanje predmetov! Zakaj bi avtomobilček samo potiskali, če ga lahko tudi vlečemo za seboj? Tako razmišljajo 1-2 letniki. Nadvse zabavno je, ko jim igrača sledi, oni pa jo imajo kljub temu povsem pod nadzorom. Z igračami na vrvici otrok spoznava kako se predmeti lahko gibljejo, da lahko tudi padejo in se prevrnejo, obenem pa osvaja obvladovanje gibanja.

Ko naš malček dopolni 18 mesecev postanejo zanimive tudi oblike. Z vstavljankami jim bomo ponudili tako zabavo kot tudi krepitev fine motorike. Otrok se bo moral malo potruditi, da ugotovi kam paše določena oblika in se nauči natančnosti in vztrajnosti. Malo starejši malčki pa se bodo že lahko spoznavali s sestavljankami. Zelo zabavne so sestavljanke v kockah, saj lahko z njimi otrok sestavi motiv ali pa zgradi stolp. V tem času je otrok dovolj visok in gibalno spreten, da je čas tudi za poganjalec. Za začetek na štirih kolesih, malo kasneje pa na dveh. Poganjalci so zelo zabavni! Štirikolesni poganjalci so varni, kljub temu pa otroku pomagajo razviti ravnotežje in občutek za hitrost. Tako bo lažje napredoval na poganjalec na dveh kolesih, ki bo še bolj zabaven in še bolj hiter.

Otroci do drugega leta še vedno zelo radi igrače in druge predmete okušajo z usti. Zato je zelo pomembno, da izberemo primerne igrače, ki jih otrok ne more pogoltniti. Igrače naj bodo narejene iz materialov, ki se ne krušijo ali puščajo barve.

Preberi več
Več kot 3 izdelkov Filter
Kocke - Modre pastel

Kocke - Modre pastel

Na zalogi pri dobavitelju
Starost 1-2 leti
18,50 €
Kocke - Roza pastel

Kocke - Roza pastel

Na zalogi pri dobavitelju
Starost 1-2 leti
18,50 €
Stolp - Modri pastel

Stolp - Modri pastel

Na zalogi pri dobavitelju
Starost 1-2 leti
14,90 €
Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.