30 dnevna garancija

Povrnemo plačilo - brez vprašanj.

Hitra dostava

Danes naročite, jutri že pri vas doma.

100% varen nakup

Plačilo po predračunu ali po povzetju.

Dobrodošlo malo dete 2

Dobrodošlo malo dete 2

Skrbno izbran darilni paket Dobrodošlo malo dete 2 je odlično darilo za baby shower ali ob rojstvu otroka. Darilni paket je sestavljen tako, da vsebuje pisano leseno ropotuljico, plišastega jelenčka in žogico z ropotuljico, ki ju bo dojenček lahko uporabljal že od rojstva naprej ter pisani labirint, ki je namenjena igri odraščujočega otroka. Vsi izdelki so lično zaviti v čudovito darilno škatlo, ki jo krasi bela pentlja. Tako je darilo že ob nakupu pripravljeno za obdarovanje bodoče ali novopečene mamice in njenega dojenčka.

Barvna lesena ropotuljica s pikapolonico je narejena iz naravnega lesa in v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi. Ropotuljica je pravo doživetje čutov za drobcene prstke, obenem pa tudi zvončklja, s čimer pritegne dojenčkovo pozornost. Izredno mehak plišasti jelenček meri 20x14x30 cm in bo zagotovo osvojil otrokovo srce s svojo prikupnostjo in mehkobo. Barvita žogica z ropotuljico bo navdušila malčka s svojimi barvami in ga zaposlila z igro. Pisani labirint je odlična prva igrača za malo starejše dojenčke, saj jih bo zaposlil z različnimi oblikami in barvami kroglic, s čimer otroci trenirajo svoje motorične sposobnosti in koordinacijo med roko in očmi.

Podatki o igrači
Blagovna znamka Ne
Starost od 0 +
Teža 0,93 kg
Velikost 35 x 27 x 15,5 cm
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. O dostavi vas bomo obvestili.
49,99 €

Paket vsebuje:

  • Barvno leseno ropotuljico s pikapolonico (znamke Heimess) v velikosti 8 cm
  • Plišastega jelenčka (znamke Small foot) v velikosti 20 x 14 x 30 cm
  • Barvito žogico z ropotuljico (znamke Heimess) v velikosti 10 cm
  • Pisani labirint (znamke Goki) v velikosti 21.8 x 12 x 18 cm
  • Darilno škatlo v velikosti 35 x 27 x 15,5 cm
  • Belo mašno
Priporočamo
Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.