30 dnevna garancija

Povrnemo plačilo - brez vprašanj.

Hitra dostava

Danes naročite, jutri že pri vas doma.

100% varen nakup

Plačilo po predračunu ali po povzetju.

Dobrodošlo malo dete 1

Dobrodošlo malo dete 1

Skrbno izbran darilni paket Dobrodošlo malo dete 1 je odlično darilo za baby shower ali ob rojstvu otroka. Darilni paket je sestavljen tako, da vsebuje glasbeno ovčko in leseno obešanko, ki ju bo dojenček lahko uporabljal že od rojstva naprej in pisano leseno vstavljanko, ki je namenjena igri odraščujočega otroka. Vsi izdelki so lično zaviti v čudovito darilno škatlo, ki jo krasi bela pentlja. Tako je darilo že ob nakupu pripravljeno za obdarovanje bodoče ali novopečene mamice in njenega dojenčka.

Glasbena ovčka Lotti je odlično darilo za novorojenčka, saj ga bo zamotila med sprehodom ali zazibala v večerni spanec. Ovčko lahko s pomočjo modrega traka privežete na posteljo, voziček ali igralno blazino, tako da bo dojenček lahko imel svojo najljubšo igračo vedno pri sebi. Barvna lesena obešanka ob dotiku prijetno cinglja in vzbudi otrokovo pozornost. Obešanka je narejena v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi, z varnostno zaponko pa se lahko pritrdi na voziček, posteljico ali igralno blazino otroka. Čudovita pisana vstavljanka je odlična prva igrača za malo starejše dojenčke, ki že pričenjajo spoznavati oblike. Za lažje oprijemanje imajo delčki sestavljanke držalo, s katerim otrok polaga delčke v sestavljanko.

Podatki o igrači
Blagovna znamka Ne
Starost od 0 +
Teža 0,53 kg
Velikost 29 x 22 x 12,5 cm
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. O dostavi vas bomo obvestili.
34,99 €

Paket vsebuje:

  • Glasbeno ovčko Lotti (znamke Small foot) v velikosti 24 x 16 x 7,5 cm
  • Pisano leseno vstavljanko v treh motivih (Riba, Konj, Vlak) (znamke Goki) v velikosti 21 x 21 cm
  • Barvno leseno obešanko (znamke Heimess) višine 17 cm
  • Darilno škatlo v velikosti 29 x 22 x 12,5 cm
  • Belo mašno
Priporočamo
Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.