30 dnevna garancija

Povrnemo plačilo - brez vprašanj.

Hitra dostava

Danes naročite, jutri že pri vas doma.

100% varen nakup

Plačilo po predračunu ali po povzetju.

Dobrodošel deček

Dobrodošel deček

Skrbno izbran darilni paket Dobrodošel deček je odlično darilo za baby shower ali ob rojstvu dečka. Darilni paket vsebuje leseno ropotuljico, mehko kocko in plišastega dinozavra. Vsi izdelki so lično zaviti v čudovito darilno škatlo, ki jo krasi modra pentlja. Tako je darilo že ob nakupu pripravljeno za obdarovanje bodoče ali novopečene mamice in njenega dojenčka.

Lesena ropotuljica v nežnih modrih odtenkih je narejena iz naravnega lesa, v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi in je pravo doživetje čutov za drobcene prstke. Kocka z ropotuljico je narejena iz mehkega in visoko kvalitetnega bombaža, velujra in jersey-a ter se uvršča v 1. razred standarda za tekstil. Vsaka ploskev kocke ima drugačno barvo in teksturo, v notranjosti pa se skriva tudi ropotuljica, ki pritegne otrokovo pozornost. Izredno mehak plišasti dinozaver z imenom Dino meri 17x24x25 cm in bo zagotovo osvojil otrokovo srce s svojo prikupnostjo.

Podatki o izdelku
Blagovna znamka Ne
Starost od 0 +
Teža 0,26 kg
Velikost 29 x 22 x 12,5 cm
Izdelek je na zalogi pri dobavitelju. O dostavi vas bomo obvestili.
29,99 €

Paket vsebuje:

  • Kocko z ropotuljico (znamke Goki) v velikosti 8 x 8 x 8 cm
  • Zajčka s pentljo (znamke Small foot) v velikosti 17 x 24 x 25 cm
  • Ropotuljico - Modra (znamke Heimess) v velikosti 9 x 9 cm
  • Darilno škatlo v velikosti 29 x 22 x 12,5 cm
  • Modro mašno
Priporočamo
Pridobite 5% popust
pri prvem naročilu

Vaš email naslov bomo skrbno hranili v skladu z našimi pogoji poslovanja, in vas preko njega največ 1x tedensko obvestili o novostih. Svojo prijavo pa lahko kadarkoli brez težav prekličete.
Ne hvala, želim nadaljevati z nakupom.